آتش نشانی حرفه ای است که هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی می تواند بسیار سخت باشد.
به طور خاص، این پرسنل تاکتیکی باید از نظر بدنی برای انجام نیازهای شغلی خود آماده باشند، در حالی که در معرض استرس های روزانه قرار دارند.
لباس آتش نشانی بچه گانه از پارچه های نسوز ساخته می شوند.
این احتمالاً شامل همه چیز است، از فشار فیزیکی و شیفت کاری گرفته تا خواب قطع شده و شاهد رویدادهای بالقوه آسیب زا.
شکست در آماده سازی و کاهش این خواسته های شغلی می تواند پیامدهای طولانی مدتی بر عملکرد کلی و همچنین سلامت و تندرستی داشته باشد.
متأسفانه، بسیاری از این عناصر اغلب مورد توجه قرار نمی گیرند.
به این ترتیب، ملاحظاتی برای تیمهای بهداشتی متقابل بین رشتهای مشترک و فراگیر باید در نظر گرفته شود. بهینهسازی عملکرد انسانی (HPO) مدلی است که با موفقیت توسط ارتش ایالات متحده برای افزایش سلامت، تندرستی و عملکرد سربازان مورد استفاده قرار گرفته است.
این مقاله استفاده از یک مدل HPO مشابه را با ارائه دلیلی برای چگونگی استفاده از آن برای کاهش عوارض و مرگ و میر زودرس و همچنین افزایش آمادگی و انعطافپذیری کلی در حرفه آتش نشانی پیشنهاد میکند.
معرفی
در سال 2006، بهینه سازی عملکرد انسانی (HPO) و تناسب نیروی کامل (TFF) به عنوان چارچوب های مفهومی در وزارت دفاع (DoD) ظهور کردند.
اهداف این چارچوب ها ارائه یک رویکرد جامع برای افزایش عملکرد، سلامت و رفاه سربازان آمریکایی و خانواده های آنها است.
امروزه، این چارچوب ها در سراسر وزارت دفاع ریشه دوانده اند و برای جامعه نظامی ضروری هستند.
ا ادغام موفقیت آمیز HPO و TFF در جامعه نظامی، زمان بحث در مورد استفاده از مفاهیم مشابه که برای اعضای ایمنی عمومی (به عنوان مثال، آتش نشانان و مجریان قانون) مناسب است، فرا رسیده است.
هدف این مقاله بحث در مورد استفاده احتمالی از یک مدل HPO اقتباس شده برای بهینه سازی عملکرد انسانی در خدمات آتش نشانی است.