طرز تهیه این دستور تهیه چرم میوه نارنجی خانگی ساده تر از چیزی است که فکر می کنید!
می توان آن را در فر یا دستگاه آبگیری درست کرد.
نارنجی میوه چرم رول پوستی و با نخ بسته شده است.
لواشک کیلویی دارای طعم های مختلف شیرین و ملس می باشد.
چرا این دستور العمل کار می کند
آیا دوست دارید طرز تهیه یک دستور پخت چرم میوه خانگی را یاد بگیرید؟
ساده تر از چیزی است که فکر می کنید!
وقتی دستور تهیه چرم میوهای خود را ارائه میکردم، به خاطر داشتم والدینی که سعی میکردند ناهار فرزندشان را با میانوعدههای سالم بچینند و نگران آلرژیهای غذایی و مواد اولیه سالم نبودند.
بنابراین، فکر میکردم با ساختن چرم میوهای بدون شکر که با پرتقالهای کلمانتین مورد علاقهام درست میشود، کمک کنم.
من همچنین میخواستم یک دستور غذای خانگی چرم میوهای ساده ایجاد کنم، تا بچهها و والدین (یا پدربزرگ و مادربزرگ یا پرستار بچه) بتوانند این غذاها را با هم به عنوان یک فعالیت آشپزی سرگرمکننده درست کنند.
امیدوارم از درست کردن (و خوردن) چرم میوه مانند من لذت ببرید.
این دستور العمل آسان چرم میوه نارنجی همچنین یک هدیه خانگی عالی برای معلمان، دوستان یا بستگان نیز می باشد!
چرم میوه نارنجی، پرتقال و ادویه جات روی یک تخته برش چوبی.
طعم دهنده چرم میوه نارنجی
وقتی می دانید چگونه چرم میوه درست کنید، می دانید دقیقاً چه چیزی در آن وجود دارد!
این چرم میوه ای خانگی اساساً مرکبات، ادویه جات ترشی جات و یک شیرین کننده طبیعی است.
دستور العمل چرم میوه نارنجی من تحت تأثیر چند آب نبات هندی بود که یک روز به خانه آورده شد.
میتوانستم طعم زنجبیل و پرتقال را در آن بچشم، اما نمیتوانستم بفهمم ادویه دیگر چیست.
یک روز داشتم از کابینت ادویه ام می گذشتم که آن را پیدا کردم – هل!
می دانستم ترکیب با کمی لیمو افزودنی فوق العاده برای این دستور پخت چرم میوه ای خانگی خواهد بود.
من چرم میوه نارنجی را با شیرین کننده پودر میوه راهب شیرین کردم که یک شیرین کننده طبیعی و بدون کالری است.
من عاشق آشپزی با شیرین کننده میوه راهب هستم زیرا به خوبی شکر عمل می کند و طعم تلخی به جا نمی گذارد.
اگرچه پرتقال کلمانتین به طور طبیعی شیرین است، اما می دانستم که اضافه کردن لیمو، هل و زنجبیل می تواند چرم میوه پرتقال را کمی تلخ کند.