قارچ دنبلان سرشار از ویتامین های گروه B هستند: ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک.
این ترکیب به محافظت از سلامت قلب کمک می کند.
ریبوفلاوین برای گلبول های قرمز خون مفید است. نیاسین برای دستگاه گوارش و حفظ سلامت پوست مفید است.
اسید پانتوتنیک برای سیستم عصبی مفید است و به بدن کمک می کند تا هورمون های مورد نیاز خود را بسازد.
فلز مس
مس به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون بسازد که برای رساندن اکسیژن به سراسر بدن استفاده می شود.
این ماده معدنی همچنین برای سایر فرآیندهای بدن مانند حفظ سلامت استخوان ها و اعصاب مهم است.
حتی پس از پخته شدن، یک وعده 1 فنجان قارچ می تواند حدود یک سوم مقدار توصیه شده روزانه مس را تامین کند.
پتاسیم
پتاسیم در مورد عملکرد قلب، عضلات و اعصاب بسیار مهم است. در 2/3 فنجان قارچ پورتوبلو پخته شده تقریباً به اندازه یک موز متوسط پتاسیم وجود دارد.
نحوه خوردن قارچ
قارچ ها فوق العاده همه کاره هستند. شما می توانید آنها را به روش های مختلفی تهیه کنید و آنها را با هزاران مواد مختلف ترکیب کنید. آنها را به صورت خام برش دهید و در سالاد بریزید، کبابی کنید، سرخ کنید یا تفت دهید.
آنها را به سوپ ها، ساندویچ ها، روکش ها، کاسرول ها و غذاهای ایتالیایی اضافه کنید.
قارچ به عنوان یک غذای جانبی یا به عنوان غذای اصلی برای گیاهخواران به خوبی عمل می کند. قارچ پورتوبلو اغلب به عنوان “برگر” یا “استیک” به دلیل بافت گوشتی آنها سرو می شود.
قارچ ها می توانند منبع جایگزین ترکیبات ضد میکروبی جدید، عمدتاً متابولیت های ثانویه، مانند ترپن ها، استروئیدها، آنتراکینون ها، مشتقات اسید بنزوئیک و کینولون ها و همچنین برخی از متابولیت های اولیه مانند اسید اگزالیک، پپتیدها و پروتئین ها باشند. Lentinus edodes بیشترین گونه مورد مطالعه است و به نظر می رسد که یک اثر ضد میکروبی در برابر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی دارد