شکر معکوس به عنوان شیرین کننده در آب نبات ها استفاده می شود زیرا می تواند سرعت آن را کاهش دهد و اغلب به طور کامل در برابر کریستال شدن مقاومت می کند.
شیرینی کلمپه در تهران جزو شیرینی های معروفی می باشد که از فروش بالایی برخوردار است.
شکر معکوس همچنین ماندگاری طولانی برای آب نبات ها و پر کردن ترافل حفظ می کند.
قنادی ها باید از شکر معکوس در آب نبات های زیر استفاده کنند، به خصوص اگر قصد بسته بندی شکلات خود را برای حمل و نقل دارند:
سخن بی معنی وبیهوده
تافی
مارشمالو
کارامل
تافی
قند معکوس در نوشیدنی ها:
شربت طعم دهنده مونین در نوشیدنی صنایع دستی
نوشیدنی ها از استفاده از شکر معکوس سود می برند زیرا به طور کامل در نوشیدنی های گرم و سرد حل می شود. شکر معکوس نیز به طور قابل توجهی شیرین تر از سایر شیرین کننده ها است و آن را به گزینه ای مقرون به صرفه تبدیل می کند زیرا برای دستیابی به طعم دلخواه به شکر کمتری نیاز است.
از نوشیدنی ها و کوکتل های قهوه گرفته تا آبجو و شراب، شکر معکوس یک انتخاب عالی برای تمام نوشیدنی های زیر است:
آبجو
شراب
موکتل
کوکتل
لاتس
فراپوچینو
قهوه های سرد
موکا
کومبوجا
شکر معکوس در مقابل شکر
تفاوت شکر و شکر معکوس در پیوند مونوساکاریدی آنهاست. قند گرانول به نام ساکارز نیز شناخته می شود، دی ساکاریدی که از دو مونوساکارید به هم پیوند خورده تشکیل شده است: گلوکز و فروکتوز.
از آنجایی که مونوساکاریدهای موجود در شکر دانهبندی شده هنوز به یکدیگر متصل هستند، شکر دانهبندی شده در حالت جامد قرار دارد.