گنجاندن سیب در رژیم غذایی با کاهش خطر ابتلا به چندین سرطان مرتبط است.
به عنوان مثال، یک بررسی در سال 2021 در Nutrients به بررسی مطالعاتی پرداخت که نشان داد به نظر می رسد مصرف سیب با کاهش خطر ابتلا به سرطان های ریه، مثانه، سینه، پانکراس، کولورکتال، حلق، مری، تخمدان، کلیه و پروستات مرتبط است.
این محافظت زیادی در آن میوه است!
سیب ترش خارجی در دسته باکیفیت ترین سیب ها می باشد.
علاوه بر پیشگیری از سرطان، محققان بیان میکنند که فیتوکمیکالهای موجود در سیب میتوانند به کند کردن پیشرفت سرطان نیز کمک کنند.
فقط مطمئن شوید که میوه را کامل می خورید و پوست آن را دور نمی اندازید—در اینجاست که بسیاری از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با سرطان یافت می شوند.
مانند هر غذای دیگری، سیب یک گلوله جادویی برای سلامتی همه چیز نیست.
اما گنجاندن آنها به طور منظم در رژیم غذایی خود، همراه با سایر میوه ها و سبزیجات، ممکن است به شما امکان دهد از بسیاری از مزایای سلامتی که در اینجا نشان داده شده است بهره مند شوید.
در حالی که ما عاشق خوردن سیب به همان شکلی هستیم، ما همچنین دوست داریم آنها را در دستور العمل های خود بگنجانیم، مانند سیب های پر سوسیس، روکش های سیب مرغ کاری شده یا کدو و سیب برشته با گیلاس و پپیتاس خشک .
یا به سادگی برش بزنید و آنها را در سالاد خود بریزید .
سیب حاوی اجزای مختلفی است که با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی (CVD) مرتبط است.
سیب اثرات مفیدی در بدن انسان از جمله بهبود عملکرد عروقی در حفظ سطح سالم چربی و گلوکز نشان داده است.
سیب به دلیل در دسترس بودن گسترده، دومین میوه پرمصرف در سراسر جهان است.
آنها نقش مهمی در دریافت کل رژیم غذایی دارند.
اثر محافظتی قلبی عروقی سیب از طریق پارامترهای مختلفی از جمله بهبود عملکرد عروق و کاهش فشار خون اعمال می شود.
علاوه بر این، نشان داده شده است که سیب به عنوان یک نتیجه از پلی فنول ها و فیبر، اثرات ضد التهابی و ضد قند خون دارد.