انجیر خشک برای دیابتی ها موجب کم خونی می شود

انجیر خشک برای دیابتی ها به دلیل وجود ذرات ریز باعث تقویت معده و روده می شود. این میوه همچنین به کسانی که قند خون پایینی دارند و به دلیل جذب سریع گلوکز در روده به طور ناگهانی احساس ضعف می کنند، کمک می کند.

خوردن انجیر خشک با پسته و گردو باعث تقویت حافظه و قدرت تفکر می شود.

انجیر

همچنین گنجاندن آن در رژیم غذایی زنان باردار می تواند حافظه نوزاد را تقویت کند.

سوپ انجیر نیز بسیار مغذی است و باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود.

این سوپ با پختن مخلوط انجیر سبز و گوشت تهیه می شود. از سس انجیر می توان به عنوان جایگزین شیرین کننده چربی در سفره های غذا استفاده کرد.

برای تهیه سس انجیر باید 240 گرم انجیر را با یک سوم لیوان آب یا آب میوه در مخلوط کن مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید. انجیر را می توان با میوه های دیگر استفاده کرد اما با میوه های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست.

از نظر ارزش غذایی و کالری، 40 گرم انجیر تازه یا یک چهارم فنجان خرد شده آن معادل یک وعده میوه است.

همچنین حدود 1.5 انجیر خشک معادل یک وعده میوه یا 15 گرم کربوهیدرات است که از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.

هر وعده میوه دارای فیبر غذایی بالایی است که 20 درصد نیاز بدن را تامین می کند.

بیشتر از سایر میوه های تازه و خشک است. هر 40 گرم انجیر تازه شامل 53 میلی گرم کلسیم، 244 میلی گرم پتاسیم (7 درصد نیاز روزانه) و 1.2 میلی گرم آهن (6 درصد نیاز روزانه) است.

همچنین در هر 224 گرم میوه انجیر خشک 79 میلی گرم کلسیم وجود دارد. محققان میزان کلسیم انجیر را برابر با کلسیم شیر اندازه‌گیری کردند. شکر 50 درصد انجیر خشک را تشکیل می دهد.

به طور کلی میوه انجیر منبع خوبی از کلسیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین های A، B و C است.