کشف ماده ای خطرناک و عجیب در خیارشور سرکه ای که همه را شوکه کرد

برخی از سبزیجات واقعا طعم عالی دارند.

 برخی سبزیجات این کار را نمی کنند. 

برخی از آنها طعم ثابت و خوش طعمی دارند در حالی که برخی دیگر طعم ملایم و بدی دارند. 

من در مورد خیار و ترشی صحبت می کنم.

 اما اینها طعم بدی ندارند.

 اینها سبزیجات عالی هستند زیرا طعم خوبی دارند.

خیارشور سرکه ای بسیار مقرون به صرفه می باشد.

خیار و ترشی کاملا شبیه هم هستند.

آنها هیچ تفاوتی با هم ندارند جز اینکه ترشی ها تحت پردازش مواد غذایی شامل چاشنی های خاص غذایی قرار گرفته اند.

اجازه دهید دریابیم.

خیار گیاهی است که همراه با کدو از خانواده کدو حلوایی است.

منشا آن در هند است و اکنون در سراسر جهان کشت می شود.

گیاهی است که از زمین می خزد و تاک دارد.

انگورها از روی زمین رشد می کنند.

سپس گل می دهد و به شکل یک خیار کامل رشد می کند.

خیار استوانه ای شکل و کشیده است.

خیار 90 درصد از آب تشکیل شده است.

طعم خیار به نوعی طعمی آبکی با طعم خربزه ملایم است.

خیار بیشتر در سالادها به خصوص سالاد سبزیجات استفاده می شود.

این هم می تواند نوعی پیش غذا همراه با سرکه باشد.

از طرف دیگر ترشی نیز خیار است. برای خیارشور کوتاه مدت است.

در ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا، مردم به آنها ترشی می گویند.

خیار است که در سرکه ترشی می کردندیا آب نمک همچنین می توان آن را با محلول های دیگر تخمیر کرد تا طعم و تنوع دیگری داشته باشد.

انواع مختلفی از ترشی وجود دارد که در سراسر جهان تولید می شود.

اولی غوره که نوعی ترشی است که ریز است و در سرکه تخمیر می شود.

دیگری کورنیشون است که نوعی ترشی فرانسوی است.

این غوره تخمیر شده در ترخون به اضافه سرکه است.

یکی دیگر از ترشی های آب نمک است که فقط با نمک مجاز به تخمیر هستند.

این باعث ایجاد طعم ترش برای این ترشی ها می شود.

یکی دیگر از شوید کوشر در ایالات متحده است که در آن ترشی ها در آب نمک با افزودن سیر و علف هرز شوید تخمیر می شوند.

ترشی ها تنوع بیشتری دارند.

از خیارشور در سالاد، سس، داخل مرغ و … استفاده می شود.